بلاگ

ایده آل گرا بودن استیو جابز

انجام دقیق و ایده آل کارها از مشخصات افراد موفق هست.
ایده آل گرا بودن در هر شغلی برای یک برنامه نویس، مسئول شبکه، مدیر بازرگانی، مدیر عامل صادق هست. ایده آل گرا و بهترین بودن هزینه خودش را دارد. شاید بعضی موقع ها احتیاج به دوباره کاری و ماندن بعد از ساعت کاری هم داشته باشد.
متن زیر از لینک زیر ترجمه شده است.

http://www.businessinsider.com/ron-johnson-steve-jobs-story-2014-7?utm_content=buffer1abe8&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
عکس العمل استیو جابز وقتی کارفرمایش به اوگفت که طرح مغازه شرکت اپل کاملاً اشتباه است!

استیو جابز، مؤسس و مدیر عامل شرکت اپل را با تعهد وسواس گونه اش در مورد کیفیت محصولاتش می شناسند.
ران جانسون، مدیرعامل سابق جی سی پنی و مدیر فروش شرکت اپل در اوایل سال ۲۰۰۰ آموخت که مدت زمان قبل از گذاشتن اولین خشت مغازه و چسباندن آن است که سبب می شود کار خوب و کامل انجام شود.
جانسون اخیراً با مجله سازمان و ماجرا از نگاه مقامات (ویو فرام د تاک) مصاحبه کرده است. این مجله برخی از توصیه های شغلی و زندگی او از جمله داستان هایی که در مورد تجارب فراموش نشدنی کاری اش تعریف کرده است را به اشتراک گذاشت، او در سال ۲۰۱۱ بر اثر سرطان فوت کرد.

بهار سال ۲۰۰۱، شرکت اپل در حال آماده سازی برای افتتاح اولین مغازه فروش محصولاتش بود.جانسون و جابز در حال رفتن به جلسه برنامه ریزی هفتگیشان بودند که جانسون درمورد مسئله ای صحبت کرد که موجب رنجش جابز شد.
شرکت اپل هم مانند شرکتهای دیگر مغازه خود را تأسیس کرد و حول محصولات متفاوتی که قرار بود به فروش برسند، شروع به کار کرد.
او به جابز گفت: « اگر قرار بود شرکت اپل پیرامون فعالیت هایی مانند موسیقی و فیلم تأسیس شود، مغازه باید حول موسیقی و فیلم و کارایی که باید انجام شود شروع به کار می کرد.»
به نظر می رسید که این طور باشد، اما ۱۰ دقیقه بعد وقتی که هر دو آنها وارد جلسه شدند جابز فوراً شروع به صحبت کرد.
جابز گفت: « ران تصور می کند که مغازه ما مشکل دارد، حق با اوست و من می خوام الان کنار بکشم و ران، تو با این گروه کار کن و مغازه را طراحی کن.»

اگر چه به دلیل طراحی مجدد مفازه افتتاح آن به زمان بیشتری نیاز داشت، جابز می دانست که ارزشش را دارد که زمان بیشتری صرف شود تا به نحو احسنت انجام شود.

جانسون گفت: « قرار نیست که با سرعت وارد بازار بشی بلکه در واقع قراراست که تمام تلاش خودت را بکنی.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *