هدف این آموزش، بررسی موضوعاتی از اندروید میباشد که شاید تاکنون کمتر مورد بررسی قرار گرفتهاند و مخاطب این آموزش نیز توسعه دهندگان مبتدی اندروید هستند که لازم است نکاتی را در رابطه با توسعه اندروید بدانند.
پشتیبانی از اندرویدها و دستگاههای مختلف
در توسعه اندروید باید در نظر داشتهباشید که اپلیکیشن شما، با طیف وسیعی از گوشیها و تبلتهای اندرویدی رو به رو است که در سایزهای مختلف طراحی شدهاند و از نسخههای مختلف اندروید که غالباً سفارشی شدهاند (Cooked Android)، استفاده میکنند. توصیه میکنم:
-برای تست اپلیکیشن از Emulator ها استفاده نکنید، چون نسخه ایده آل اندروید روی آنها نصب است و نتیجهی تست، یک نتیجه در حالت ایده آل خواهد بود.
-بهتر است تست را حداقل روی ۳ برند مختلف گوشی انجام دهید، چون اندروید سفارشی شدهی آنها باعث میشود ظاهر اپلیکیشن در هر کدام اندکی متفاوت باشد. میتوانید از روشهایی برای یکسان سازی ظاهر در تمام اندرویدها استفاده کنید. مثلاً تمام المانهای گرافیکی مثل Radio Button ها، Button ها، Checkbox ها، Scrollbar ها و… را Customize کنید.
-از نسخه ۴ اندروید به بعد، استفاده از Fragment ها توصیه میشود. زیرا علاوه بر افزودن افکتهای گرافیکی مثل Slide، امکان پشتیبانی از تبلت و گوشی را در طراحی UI اپلیکیشن فراهم میکند.
-از کتابخانههای android-support-v4 و nineoldandroids برای پشتیبانی از اندرویدهای قدیمی استفاده کنید.
-سایزهای رایج دستگاههای اندرویدی را بدانید (۳۲۰*۲۴۰، ۴۸۰*۳۲۰، ۸۰۰*۴۸۰، ۱۲۸۰*۷۲۰، ۱۹۲۰*۱۰۸۰).
نمونهای از محصول اندرویدی شرکت صفریک ایده همراه